Jobba på Nordbro

Lediga tjänster

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik och inkasso.

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och stora delar av förvaltningsjuridiken. Vår främsta målgrupp är små och medelstora företag i hela landet, som hos oss erhåller fullservice inom både juridik och inkasso – från okomplicerade ärenden till komplexa tvistemål i domstol. Vi är i dag ca 40 engagerade medarbetare som är uppdelade mellan huvudkontoret i Malmö och vårt kontor i Växjö.

Nordbro expanderar och nu söker vi en jurist till Växjökontoret.

Vad vi erbjuder dig

Som jurist hos oss blir du direkt en medspelare i vårt lag av jurister, som stödjer våra klienter med rådgivning, avtalshandlingar och även företräder dem i domstol och inför andra myndigheter. Du blir snabbt en generalist inom allmän förmögenhetsrätt och processrätt, men också en specialist inom några särskilda rättsområden, varvid dina egna intressen och förkunskaper spelar en stor roll.

Nordbro erbjuder både handledning och ett organiserat, kollegialt stöd. Samtidigt blir du från start en självständigt processande jurist som tar ledningen i dina mål och ger klienten det handfasta stöd som denne behöver. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och anta nya utmaningar i takt med din erfarenhet och specialisering. Vi är ett dynamiskt företag som ständigt arbetar med att utöka och förfina våra tjänster. Vi söker efter perfektion i det juridiska hantverket på en arbetsplats som präglas av glädje, öppenhet och samarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, kunskapssökande och inte ryggar inför att ta ansvar och fatta beslut.

Du har:

  • Jur. kand., LL.M. eller Aff. jur. mag.-examen
  • Minst två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på heltid från byrå, domstol eller annan myndighet.
  • Språket är juristens viktigaste verktyg. Du ska kunna uttrycka dig enkelt, korrekt och välformulerat i skrift och tal, samt vara pedagogisk och förtroendeingivande.
  • Du är en person som drivs av att ge service på hög nivå, är lösningsorienterad, har ett tydligt fokus på affärsnyttan för varje enskild kund samt har en vana av att leverera högkvalitativt.
  • Kunskaper och erfarenheter inom något eller några av rättsområdena entreprenadrätt, associationsrätt och fastighetsrätt är meriterande. Studier eller arbetslivserfarenhet/engagemang inom andra områden än juridik är likaså alltid meriterande.

Din ansökan

Om ovanstående beskrivning passar in på dig och du känner dig motiverad att ta ett nytt steg i din karriär och bli en del av vårt lag, vänligen skicka då din ansökan till jobb@nordbro.com. Bifoga ett personligt brev, ditt CV och dina universitetsbetyg.

Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 december 2021. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor kan du kontakta chefsjurist Klara Östberg på 0770-221631 alternativt klara@nordbro.com.

OBS! Alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster undanbedes vänligt men bestämt.