Jobba på Nordbro

Lediga tjänster

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik och inkasso.

Nordbro söker inkassohandläggare

Kommun: Malmö

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Provanställning

Nordbro är ett modernt och visionärt företag med juridik och inkasso som verksamhetsgrenar. Vi har gjort resan från att vara en liten uppstickare med nya idéer om hur juridiska tjänster bör levereras till att i dag vara en betydande aktör på den svenska affärsjuridiska scenen. Vårt mål är och förblir att ge företagare råd och service på ett rakt och opretentiöst sätt, med siktet inställt på ekonomiskt mervärde. Vi är i dag cirka 40 engagerade medarbetare med en gemensam vision om att skapa Sveriges bästa arbetsplats. Verksamheten är fördelad mellan huvudkontoret i Malmö och vårt lokala kontor i Växjö.

Läs gärna mer om Nordbro här Nordbro AB -Juristbyrå i Malmö och Växjö.

 

Vad söker vi?

Vi söker en inkassohandläggare som kan stärka vår inkassoavdelning. Du kommer vara en viktig del av det lag som hjälper våra kunder att driva in sina fordringar summariskt. Vidare innefattar arbetsuppgifterna omfattande kontakt med kunder, gäldenärer och myndigheter. Eftersom avdelningen arbetar med stora mängder data, och därmed är systemberoende, krävs att du är bekväm med avancerade datasystem.

Du har:
• Erfarenhet av arbete i avancerade datasystem
• Lätt för att uttrycka dig enkelt och välformulerat, samt är pedagogisk och förtroendeingivande
• Ett strukturerat och noggrant arbetssätt
• En genuint positiv attityd och ett driv som gör att du både kan arbeta självständigt och ingå i vårt team
• Vana vid kundhantering

Tjänsten förutsätter att du är flytande i svenska språket såväl muntligen som skriftligen.

 

Vad erbjuder vi?

Nordbro är ett kunskapsbolag och vi erbjuder en arbetsmiljö präglad av kontinuerligt lärande och kompetensutveckling. Vi tror på våra medarbetares förmåga att utveckla såväl sig själva som bolagets tjänster. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar, eget ansvar och samverkan för att lösa uppgifterna.

Ett av våra ledord är glädje; det ska vara kul att gå till jobbet! Förutom fina lokaler och friskvård innefattande såväl massage som träning på kontoret är bolagets största tillgång alla kompetenta kollegor och den fantastiska sammanhållningen.

 

Din ansökan

Om ovanstående beskrivning passar in på dig och du känner dig motiverad att ta ett nytt steg i din karriär och bli en del av vårt lag, vänligen skicka då din ansökan till jobb@nordbro.com. Bifoga ett personligt brev, CV, betyg och eventuella referenser och ange ”inkassohandläggare” i ämnesraden.

Vi kommer fortlöpande att hantera ansökningar och kalla till intervjuer, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 november2022. Tillträde sker enligt överenskommelse.

OBS! Alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster undanbedes vänligt men bestämt.