Jobba på Nordbro

Lediga tjänster

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik och inkasso.

Nordbro söker säljare

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och stora delar av förvaltningsjuridiken. Vår främsta målgrupp är små och medelstora företag i hela landet, som hos oss erhåller fullservice inom både juridik och inkasso – från okomplicerade ärenden tillkomplexa tvistemål i domstol. Vi är i dag ca 40 engagerade medarbetare som är uppdelade mellan huvudkontoret i Malmö och vårt kontor i Växjö.

Nordbro expanderar och nu söker vi två säljare till Malmökontoret.

Vad vi erbjuder dig

Som säljare hos oss blir du direkt en medspelare i vårt säljlag och du får utbildning inom säljteknik av erfarna kollegor.

Nordbro erbjuder både handledning och ett organiserat, kollegialt stöd. Samtidigt blir du från start en självständig säljare med garantilön, bekväma arbetstider, en mycket attraktiv provision samt en årlig bonus som beräknas på din kundstock.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och anta nya utmaningar i takt med att din erfarenhet växer. Nordbro är ett dynamiskt företag som ständigt arbetar med att utöka och förfina sina tjänster.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö i ljusa och luftiga lokaler i området Malmö Live. Läget vid centralstationen innebär dessutom goda pendlingsmöjligheter.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, kunskapssökande och prestigelös. I ditt arbete stävar du efter perfektion och du utför ditt arbete med glädje och stor samarbetsförmåga. Utöver rösten är telefonen ditt bästa verktyg.

Du har:

-         Erfarenhet inom försäljning, gärna via telefon.

-         Arbetslivserfarenhet på minst två år.

Språket och rösten är säljarens viktigaste verktyg. Du ska kunna uttrycka dig enkelt, korrekt och välformulerat i skrift och tal. Du ska också vara förtroendeingivande och brinna för att hjälpa dina kunder.

Din ansökan

Om ovanstående beskrivning passar in på dig och du känner dig motiverad att ta ett nytt steg i din karriär och bli en del av vårt lag, vänligen skicka då din ansökan till hans@nordbro.com. Bifoga ett personligt brev och ditt CV.

Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 juni 2021. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor kan du kontakta säljledare Hans Fogelberg på hans@nordbro.com

OBS! Alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster undanbedes vänligt men bestämt.

På Linked In berättar Gustav Hedlund om hur det är att jobba som säljare på Nordbro.