Jobba på Nordbro

Lediga tjänster

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik och inkasso.

Nordbro söker säljare

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och stora delar av förvaltningsjuridiken. Vår främsta målgrupp är små och medelstora företag i hela landet, som hos oss erhåller fullservice inom både juridik och inkasso – från okomplicerade ärenden till komplexa tvistemål i domstol. Vi är i dag ca 40 engagerade medarbetare som är uppdelade mellan huvudkontoret i Malmö och vårt kontor i Växjö.

Nordbro expanderar och nu söker vi ännu en driven säljare till Malmökontoret.

Som säljare på Nordbro är din primära arbetsuppgift att söka upp företrädare för lite mindre och medelstora bolag och presentera Nordbros tjänster inom områdena juridik och inkasso. Kommunikationen med presumtiva kunder sker i huvudsak via telefon.

Vad vi erbjuder dig

Som säljare hos oss blir du direkt en medspelare i vårt säljlag och du får utbildning inom säljteknik av erfarna kollegor och vår säljledare.

-      Grundlig introduktion

-      Handledning samt ett organiserat kollegialt stöd

-      Coachning för att nå dina säljmål

-      Fantastisk arbetsmiljö i rymliga lokaler med takterrass i centrala Malmö

-      Provisionslön med en garantidel på 28 000 kr

-      Motiverande säljtävlingar

-      Ett generöst bonussystem

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, kunskapssökande och prestigelös. I ditt arbete stävar du efter perfektion och du utför ditt arbete med glädje och stor samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har:

-      Erfarenhet av försäljning, B2B-erfarenhet är meriterande

-      Två års arbetslivserfarenhet

Men är du rätt person och har grundförutsättningarna för att bli en bra säljare så har vi en plats för dig. Språket och rösten är säljarens viktigaste verktyg. Du ska kunna uttrycka dig enkelt, korrekt och välformulerat i skrift och tal. Du ska också vara förtroendeingivande och brinna för att hjälpa dina kunder.

Din ansökan

Är du redo för en fantastisk dag? vänligen skicka då din ansökan till hans@nordbro.com. Bifoga ett personligt brev och ditt CV.

Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 juni 2022. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor kan du kontakta säljledare Hans Fogelberg på hans@nordbro.com

OBS! Alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster undanbedes vänligen men bestämt.