Jobba på Nordbro

Lediga tjänster

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik och inkasso.

Senior Entreprenadjurist

Vi söker dig som vill arbeta med rådgivning och som ombud inom affärsjuridiken. Nordbro har ett mycket trevligt och välfungerande team med jurister som nu ska kompletteras med en senior jurist. Har du kunskaper inom entreprenadrätt och processrätt eller juridik som rör företagande i övrigt är det mycket meriterande.

Sedan 2006 levererar Nordbro modern och lättillgänglig affärsjuridik. Vi är för närvarande drygt 40 medarbetare och sitter i härliga lokaler mitt i Malmö och mitt i Växjö.

Vårt klientsegment består mestadels av små och medelstora företag. Hos oss får bolagen tillgång till kvalitativa juridiska tjänster till konkurrenskraftiga priser. Nordbro har en stabil klientbas och flera fördjupade samarbeten med bland annat Småföretagarnas Riksförbund och Fortnox Finans.

Ett utmanande arbete med personlig kompetensutveckling

Vi på Nordbro arbetar med juridisk rådgivning och biträder som ombud i avtalsförhandlingar, juridiska processer och tvister. Vår styrka har alltid varit vår stora processavdelning med förmåga att lösa tvister i domstol. Erfarenheterna från domstolsprocesser stärker dig som jurist även i arbeten utanför domstol på ett sätt som annars är svårt att tillgodogöra sig.

De flesta av våra klienter är ägarledda bolag, vilket gör att du många gånger får en nära kontakt med klientbolagen och dess företrädare.  

Nordbro har en platt organisation med gott om möjligheter till utveckling inom organisationen. Det är framförallt ditt eget intresse som styr inom vilka rättsområden du arbetar. De jurister som arbetar hos oss specialiserar sig i regel inom två till tre rättsområden. Du får tidigt ansvar för dina egna ärenden, men får stöd från kompetenta kollegor och handledare.

Nordbros entreprenadrättsgrupp

Vår entreprenadrättsgrupp är Nordbros största rättsområdesgrupp. Merparten av uppdragen rör entreprenadtvister i och utanför domstol. Men vi hanterar också uppdrag av mer proaktiv karaktär så som upprättande av entreprenadkontrakt och konsultavtal.

Villkor

Din trivsel, arbetsglädje och kompetensutveckling är av grundläggande betydelse. Nordbro är en arbetsgivare som vill följa dig genom olika skeden i livet. Vi anpassar oss efter din livssituation och ambition med realistiska och ömsesidiga krav. Vi kan erbjuda villkor och lönemodell som passar såväl dig som försöker få livspusslet att gå ihop som för dig som vill arbeta i ett högre tempo.

Kvalifikationer och meriter

Vi söker dig som är utbildad jurist, har en förmåga att bemöta människor och ett gott affärssinne. Erfarenhet inom följande områden är för närvarande mycket meriterande:

-         Processföring

-         Entreprenadrätt

Sök tjänsten

Vill du jobba med oss? Skicka då din ansökan till jobb@nordbro.com. Bifoga ett personligt brev och ditt CV och märk ansökan med ”senior jurist”.  

Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 juni 2023. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du tidigare sökt till oss men inte nått framgång med din ansökan och fortfarande känner att Nordbro skulle vara något för dig? Tveka inte att ansöka igen!

Vid frågor om rekryteringen vänligen kontakta Jacob Cronholm på jacob@nordbro.comeller på 0770-22 16 17.

OBS! Alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster undanbedes vänligt men bestämt.