Jobba på Nordbro

Lediga tjänster

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik och inkasso.

Nordbro är i en expansiv fas och söker nu ännu fler jurister till vårt team. Vårt team av jurister har kompetens inom hela det affärsjuridiska fältet och nästan alla processar i domstol. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att processa i domstol, eller dig som har en önskan att få den erfarenheten.

Sedan 2006 levererar Nordbro modern och lättillgänglig affärsjuridik. Vi är för närvarande ca 40 medarbetare och sitter i härliga lokaler mitt i Malmö och i centrala Växjö.

Vårt klientsegment består mestadels av små och medelstora företag. Hos oss får bolagen tillgång till kvalitativa juridiska tjänster till konkurrenskraftiga priser. Nordbro har en stabil klientbas och flera fördjupade samarbeten med bland annat Småföretagarnas Riksförbund och Fortnox Finans.

Ett utmanande arbete med personlig kompetensutveckling

Vi på Nordbro arbetar med juridisk rådgivning och biträder som ombud i avtalsförhandlingar, juridiska processer och tvister. Vår styrka har alltid varit vår stora processavdelning med förmåga att lösa tvister i domstol. Erfarenheterna från domstolsprocesser stärker dig som jurist även i arbeten utanför domstol på ett sätt som annars är svårt att tillgodogöra sig.

De flesta av våra klienter är ägarledda, vilket gör att du många gånger får en nära kontakt med klientbolagen och dess företrädare.  

Nordbro har en platt organisation med gott om möjligheter till utveckling inom organisationen. Du får tidigt ansvar för dina egna ärenden, men får stöd från kompetenta kollegor och handledare. Vid intresse och fallenhet finns olika funktioner med större ansvar och delaktighet i juridikavdelningens utveckling.

Villkor

Din trivsel, arbetsglädje och kompetensutveckling är av grundläggande betydelse. Nordbro är en arbetsgivare som vill följa dig genom olika skeden i livet. Vi anpassar oss efter din livssituation och ambition med realistiska och ömsesidiga krav. Vi kan erbjuda villkor och lönemodell som passar såväl dig som försöker få livspusslet att gå ihop som för dig som vill arbeta i ett högre tempo.

Kvalifikationer och meriter

Vi söker dig som är utbildad jurist, har en förmåga att bemöta människor och ett gott affärssinne. Erfarenhet inom följande områden är för närvarande mycket meriterande:

-         Skatterätt

-         Bolagsrätt

-         Entreprenadrätt

-         Processföring

Sök tjänsten

Vill du jobba med oss? Skicka då din ansökan till jobb@nordbro.com. Bifoga ett personligt brev och ditt CV och märk ansökan med ”jurist”.  

Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 augusti 2022. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid frågor om rekryteringen vänligen kontakta Jacob Cronholm påjacob@nordbro.comeller på 0770-22 16 17.

OBS! Alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster undanbedes vänligt men bestämt.