Jobba på Nordbro

Lediga tjänster

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik och inkasso.

Jurist

Nordbro är ett modernt och visionärt företag med juridik och inkasso som verksamhetsgrenar. Vi har gjort resan från att vara en liten uppstickare med nya idéer om hur juridiska tjänster bör levereras till att i dag vara en betydande aktör på den svenska affärsjuridiska scenen. Vårt mål är och förblir att ge företagare råd och service på ett rakt och opretentiöst sätt, med siktet inställt på ekonomiskt mervärde. Vi är i dag cirka 40 engagerade medarbetare med en gemensam vision om att skapa Sveriges bästa arbetsplats. Verksamheten är fördelad mellan huvudkontoret i Malmö och vårt lokala kontor i Växjö.

Läs gärna mer om Nordbro här Nordbro AB -Juristbyrå i Malmö och Växjö

Vad erbjuder vi?

På Nordbros juridikavdelning arbetar vi med juridisk rådgivning och biträder som ombud i avtalsförhandlingar, juridiska processer och tvister. Vår styrka har alltid varit vår stora processavdelning med förmåga att lösa tvister i domstol.

De flesta av våra klienter är ägarledda bolag, vilket gör att du många gånger får en nära kontakt med klientbolagen och dess företrädare.  Nordbro har en stabil klientbas och flera fördjupade samarbeten med bland annat Småföretagarnas Riksförbund och Fortnox Finans.

Nordbro är ett kunskapsbolag som erbjuder en arbetsmiljö präglad av kontinuerligt lärande och kompetensutveckling. Vi tror på våra medarbetares förmåga att utveckla såväl sig själva som bolagets tjänster. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar, eget ansvar och samverkan för att lösa uppgifterna. 

Vi erbjuder nu en spännande och varierande tjänst som processjurist.

Som processjurist på Nordbro har du klientkontakt och driver egna mål i och utanför domstol, med stöttning av en kompetent handledare. Vi tror att en duktig jurist är generalist i botten men du kommer också att få specialisera dig inom ett eller ett par rättsområden, vilket framförallt styrs av dina intressen och förkunskaper.

Du kommer delta i vår telefonrådgivning där våra kundbolag erhåller rådgivning inom hela det affärsjuridiska fältet. Genom denna får du en bred allmänjuridisk bas, kommunikativ träning och en god insikt i företagande och affärsmannaskap.

Vad söker vi?

Vi söker dig som är utbildad jurist och har ett gott affärssinne och en förmåga att bemöta människor. Du kan mycket väl vara nyutexaminerad med enbart sommarjobb i bagaget, eller har du arbetat i några år utan att ha hittat rätt tjänst för dig. 

Du gillar siffror men valde ändå juridik framför ekonomi för argumentationens skull. Du är en nyfiken, vetgirig och social person som förespråkar ordning och reda.

Slutligen uppskattar du en familjär arbetsplats i fina lokaler med inspirerande och kunniga kollegor. Ett av våra ledord är glädje; det ska vara kul att gå till jobbet och en av bolagets största tillgångar är den fantastiska sammanhållningen!

Sök tjänsten

Vill du jobba med oss? Skicka då din ansökan till jobb@nordbro.com. Bifoga ett personligt brev och ditt CV och märk ansökan med ”processjurist”.  

Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 april 2024. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid frågor om rekryteringen vänligen kontakta Sara Nilsson på sara@nordbro.comeller på 0705-834081.

OBS! Alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster undanbedes vänligt men bestämt.