OM OSS

Glädje, perfektion och succé är våra ledord

För att nå dit har vi slagit hål på föreställningen om hur en juridisk byrå bör vara.

Affärsjuridisk specialkompetens tillgänglig för alla

Nordbro särskiljer sig från andra firmor inom branschen genom inriktningen på helhetslösningar för våra kunder och att vi hängivet vill göra affärsjuridisk specialkompetens tillgänglig för alla – även för de mindre företagen. Våra medarbetare är på en och samma gång jordnära personer och specialister inom sina områden. Så behåll arbetskläderna på och stig ombord!

Nordbro bildades år 2006 av en jurist med rötterna i en småföretagarfamilj och en säljare med en vision om att komplettera utbudet av juridiska tjänster. Behovet av Nordbros koncept och tjänster har visat sig i form av en stabil och stundtals snabb tillväxt. Bolaget fick exempelvis år 2011 utmärkelsen regionalt gasellföretag av Dagens Industri.

I dag har byrån ca 40 medarbetare som alla är hängivna vårt uppdrag: att förse Sveriges företagare med tjänster inom områdena juridik och inkasso. Vår fokusgrupp är främst ägarledda bolag. Vårt säte finns i Malmö där vi har ett helt våningsplan i Malmö Live-området och vi har även kontor i Växjö.

medarbetare
Vi som jobbar på Nordbro

Vi är ett sammansvetsat lag av jurister, säljare och ekonomer som alla är motiverade att göra sitt bästa för bolaget och dess kunder.

Våra medarbetare


Nordbro är partner till Fortnox Finans

Nordbro är partner till Småföretagarna
Nordbro är partner till Fortnox


Nordbro blev 2011 utsett till Gasellföretag avDI


Nordbro har kreditklass 5 enligtSyna