Småföretagarpaketet

Småföretagarpaketet är kärnan i Nordbros verksamhet och har funnits med sedan starten 2006. Tjänsten innebär att de lite mindre bolagen och de enskilda firmorna erbjuds lättillgänglig juridisk expertis till ett småföretagarvänligt pris.


Hur säkrar du idag att du håller dig underrättad om vad som gäller och snabbt kan få rådgivning om något oväntat skulle inträffa? Hur gör du om du vill få svar på någonting som du undrat över länge? Istället för att chansa eller googla, vilket många gånger är samma sak, får du som kund hos oss tillgång till en juridisk rådgivningstjänst som är unik genom sin tillgänglighet och kvalitetsnivå.

Hela vår juridikavdelning står till ditt förfogande under årets alla arbetsdagar. Genom att bara lyfta luren kan du få hjälp med allt från skatt och personalfrågor till mer branschspecifika bestämmelser.

En annan utmaning som du som småföretagare då och då ställs inför är svårigheter att få betalt. Därför ingår Nordbos inkassotjänst i Småföretagarpaketet.

Är du intresserad av att veta mer om erbjudandet och hur du blir kund hos oss? Fyll i kontaktformuläret eller maila oss så kontaktar vi dig inom kort.
Hans Fogelberg

fornamn.efternamn@nordbro.com

0770-22 16 14
Detta ingår:

Obegränsad juridisk rådgivning över telefon

Nordbros inkassotjänst

3 600 kr ex moms/år

Nordbro Plus

Med Nordbro Plus får du en alldeles egen bolagsjurist till en bråkdel av normalpriset för motsvarande tjänster.

39 000 kr ex moms/år

Nordbro Trygg

När såg du senast över företagets ägarstruktur, medarbetarpolicy, leverantörsvillkor, aktieägaravtal, hyresavtal, entreprenadavtal, immateriella rättigheter, m.m.?

3 900 kr ex moms

Visselblåsartjänst

Nordbro erbjuder sina kunder en visselblåsartjänst innebärande att Nordbro tillhandahåller de interna rapporteringskanaler och underlag som den nya lagstiftningen kräver.

2 900 kr ex moms/år

Avtal och löpande arbete

Vi eftersträvar tydlighet och förutsägbarhet i vår debitering. Nordbros ordinarie timtaxa uppgår för närvarande till 2000 kr exklusive moms per timme.