Visselblåsartjänst

I den nya visselblåsarlagen, som trädde i kraft i december 2021, ställs krav på bolag med 50 anställda och uppåt att tillhandahålla visselblåsarfunktion i form av interna rapporteringskanaler samt information till anställda m fl om möjligheterna att rapportera missförhållanden. Men även för bolag med färre än 50 anställda finns goda skäl att införa en visselblåsarfunktion. Lagen innehåller nämligen även bestämmelser som alla arbetsgivare, oavsett storlek, måste iaktta.

Nordbro erbjuder sina kunder en visselblåsartjänst innebärande att Nordbro tillhandahåller de interna rapporteringskanaler och underlag som den nya lagstiftningen kräver. Hantering av visselblåsarärenden sköts av våra erfarna jurister med högt uppställda krav på dokumentation, sekretess och personuppgiftsbehandling. I tjänsten ingår även en kundanpassad visselblåsarpolicy som uppfyller de informationsskyldigheter som den nya lagen ålägger företag.

Grundavgiften för visselblåsartjänsten uppgår till 2 900 kr per år. Timtaxa för löpande arbete är 1 800 kr och tillämpas om rapportering leder till uppföljning och bedömning.

Vill du läsa mer om de krav som lagen ställer kan du gör det här: Visselblåsartjänst

Är du intresserad av att veta mer om erbjudandet och hur du blir kund hos oss? Fyll i kontaktformuläret eller maila oss så kontaktar vi dig inom kort.
Hans Fogelberg

fornamn.efternamn@nordbro.com

073 423 80 21
Detta ingår:

Intern visselblåsarfunktion hos Nordbro

Rapporteringskanal

Kundanpassad visselblåsarpolicy

Mottagande och återkoppling av rapportering

2 900 kr ex moms/år

Företagarpaketet

Tjänsten innebär att de lite mindre bolagen och de enskilda firmorna erbjuds lättillgänglig juridisk expertis till ett företagarvänligt pris.

3 900 kr ex moms/år

Nordbro Plus

Med Nordbro Plus får du en alldeles egen bolagsjurist till en bråkdel av normalpriset för motsvarande tjänster.

39 000 kr ex moms/år

Nordbro Trygg

När såg du senast över företagets ägarstruktur, medarbetarpolicy, leverantörsvillkor, aktieägaravtal, hyresavtal, entreprenadavtal, immateriella rättigheter, m.m.?

3 900 kr ex moms

Småmålstjänst

En fordran under ett halvt prisbasbelopp kallas för småmål, eller, i domstol, förenklat tvistemål. Den så kallade småmålsgränsen går år 2024 vid 28 650 kr.

Avtal och löpande arbete

Vi eftersträvar tydlighet och förutsägbarhet i vår debitering. Nordbros ordinarie timtaxa uppgår för närvarande till 2000 kr exklusive moms per timme.

Kvinnliga medarbetare på Nordbro

Kontakta mig - Visselblåsartjänst

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Tack för ditt meddelande! Din förfrågan har blivit mottagen.
Ojdå! Något gick fel. Vänligen testa igen.