Småmålstjänst

En fordran under ett halvt prisbasbelopp kallas för småmål, eller, i domstol, förenklat tvistemål. Den så kallade småmålsgränsen går år 2024 vid 28 650 kr. Bestridda fordringar kan inte hanteras i inkassoprocessen eller av Kronofogden utan måste lösas i domstol om inte parterna kan komma överens. Den som väljer att driva ett småmål i domstol kan maximalt få ersättning för en timmes ombudskostnader. Detta gäller även vid full framgång. Domstolsprocessen riskerar därmed att kosta mer än vad fordran uppgår till.

Nordbros småmålstjänst innebär att ärendet hanteras av en jurist som har i uppdrag att förhandla fram ett så högt förlikningsbelopp som möjligt. Nordbro har fullt mandat att anta och förkasta bud men antar aldrig bud under 25 % av tvistigt kapitalbelopp.

Priset för småmålshanteringen är provisionsbaserat, så om Nordbro skulle misslyckas uppstår ingen kostnad för dig som kund. Provisionen består av 100 % ränta och avgifter och 50 % av kapitalbeloppet.

Är du intresserad av att veta mer om erbjudandet och hur du blir kund hos oss? Fyll i kontaktformuläret eller maila oss så kontaktar vi dig inom kort.
Hans Fogelberg

fornamn.efternamn@nordbro.com

073 423 80 21
Detta ingår:

Våra jurister förhandlar med gäldenären.

Helt provisionsbaserad.

Vi antar aldrig bud under 25 % av tvistigt kapitalbelopp.

Om vi misslyckas uppstår ingen kostnad för dig.

Företagarpaketet

Tjänsten innebär att de lite mindre bolagen och de enskilda firmorna erbjuds lättillgänglig juridisk expertis till ett företagarvänligt pris.

3 900 kr ex moms/år

Nordbro Plus

Med Nordbro Plus får du en alldeles egen bolagsjurist till en bråkdel av normalpriset för motsvarande tjänster.

39 000 kr ex moms/år

Nordbro Trygg

När såg du senast över företagets ägarstruktur, medarbetarpolicy, leverantörsvillkor, aktieägaravtal, hyresavtal, entreprenadavtal, immateriella rättigheter, m.m.?

3 900 kr ex moms

Visselblåsartjänst

Nordbro erbjuder sina kunder en visselblåsartjänst innebärande att Nordbro tillhandahåller de interna rapporteringskanaler och underlag som den nya lagstiftningen kräver.

2 900 kr ex moms/år

Avtal och löpande arbete

Vi eftersträvar tydlighet och förutsägbarhet i vår debitering. Nordbros ordinarie timtaxa uppgår för närvarande till 2000 kr exklusive moms per timme.

Kvinnliga medarbetare på Nordbro

Kontakta mig - Småmålstjänst

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Tack för ditt meddelande! Din förfrågan har blivit mottagen.
Ojdå! Något gick fel. Vänligen testa igen.